Abonnér på forebyggende pleje og sundhed

Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer (efter dyrlægens skøn) og tandtjek udført af vores kompetente dyrlæger eller veterinærsygeplejersker. Du får råd og vejledning i, hvordan vi kan forebygge problemer og sygdomme hos dit kæledyr i fremtiden.

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og friske kæledyr. Du får mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed, i faste, månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.


Hvad giver VetFamily VetPlan dig?

Sammen med din dyrlæge laves en skræddersyet plan for dit kæledyr. VetPlan® inkluderer de vigtigste undersøgelser og vaccinationer, som dyrlægen vurderer, at dit kæledyr har brug for i løbet af året. VetPlan® er ikke en forsikring, og du kan derfor med fordel tegne en sygeforsikring til uforudsete omkostninger.

Tilmelding og månedlige betalinger
Du tilmelder dig og betaler første måneds afdrag på klinikken, hvorefter alle betalinger foregår automatisk og nemt via betalingsservice gennem din bank. Få flere informationer hos personalet på klinikken.

Hvilke ydelser får man i en VetPlan?

  • Årlig vaccination og sundhedsundersøgelse

  • 1 gratis konsultation hos en dyrlæge, eller 1 standard blodprøve* årligt

  • 50% rabat på tandrøntgen

  • 10% rabat på foder

  • Gratis tandtjek

  • Gratis receptudskrivning og udleveringsgebyr på medicin

  • Gratis fodringsvejledning og vægtkontrol

  • Automatisk reminderservice​

*Idexx Chem10 biokemisk analyse og ProCyte hæmatologisk analyse

Hvad koster en VetPlan?

Det koster 99,- om måneden, at tegne en VetPlan til kat. Fra indgåelse af aftalen er der en bindingsperiode på 6 måneder.

Gør man brug af alle de mange ydelser og fordele i VetPlan, opnås en besparelse på mindst 440 kr. årligt. 

Det med småt

VetPlan-rabatter kan ikke kombineres med øvrige rabatter og tilbud. Ovennævnte information gælder alene hos Buddinge Dyreklinik K/S, Bagsværd Torv 8, 2880 Bagsværd. De opgivne priser er beregnet ud fra aktuel listepris pr. 01.11.2018.