top of page

Fysioterapi

Indenfor fysioterapien arbejder man med at forebygge og behandle skader i- og uhensigtsmæssig brug af bevægeapparatet med fokus på lidelser i muskler og skelet, skader relateret til arbejde og sport, slidgigt og nervelidelser.

Hos vores kæledyr benyttes fysioterapi i behandlingen af en lang række lidelser. Der kan være tale om helt akut tilskadekomst, som dyret pådrager sig i forbindelse med leg eller arbejde (f.eks. en jagt-, agility- eller anden arbejdshund), lige såvel som behandling af kroniske tilstande (f.eks. ældre dyr med slidgigt) eller som et forebyggende, funktions- og præstationsfremmende tiltag (eksempelvis hunde i forskellige former for hundesport).

Et andet område, hvor fysioterapien benyttes bredt til kæledyr, er i forbindelse med rehabilitering/genoptræning af muskler og sener m.v. efter kirurgiske indgreb – eksempelvis efter knæ-operation eller efter knoglebrud.

Dyrlæge Katie Melick har mange års praktisk erfaring med fysioterapi og rehabilitering af kældyr, med basis i en solid og omfattende efteruddannelse fra University of Tennessee, Knoxville, USA. Hun er således certificeret Canine Rehabilitation Practitioner, og tilbyder en bred vifte af skræddersyede behandlings- og genoptræningsforløb for kæledyr, med stort fokus på inddragelse af dig som ejer, samt på fear free practice og frivillig håndtering for opnåelse af de absolut bedste resultater – for når dyret er trygt, ejer engageret og behandleren solidt fagligt funderet, så opstår de optimale betingelser for et succesfuldt behandlingsforløb.

 

Henvisining fra kolleger

Vi modtager gerne henvisninger, og gør vores absolut bedste for at sikre, at din patient er i sikre, kompetente hænder hos os. Vi holder løbende henvisende dyrlæge opdateret og fremsender epikrise efter endt behandlings-/genoptræningsforløb. Skulle vi undervejs i forløbet støde på andre behandlingskrævende tilstande hos patienten, vil videre udredning og behandling heraf varetages af henvisende dyrlæge.

bottom of page