Nyheder

11. september 2019

Ukendt diarré-sygdom blandt hunde i Norge

Der har den seneste tid været en massiv omtale på de sociale medier m.m. af en ukendt dødelig diarré-sygdom blandt hunde i Norge. I kølvandet på sådan en omtale følger også naturligt en del bekymringer og gisninger omkring smitterisiko og lignende.

 

Vi her på klinikken holder os løbende opdateret omkring situationen, og det kan du som hundeejer også. Vi henviser til, at man holder sig til de officielle udmeldinger fra henholdsvis norske Mattilsynet samt Fødevarestyrelsen.

 

Skulle din hund få diarré og/eller opkast, evt. med blodtilblanding, og virke alment påvirket, så anbefaler vi, at du kontakter os på klinikken, samt holder den isoleret fra andre hunde.

Blodig diarré og opkast kan have rigtig mange forskellige årsager, og er noget vi ser ganske hyppigt i klinikken. Heldigvis kommer langt størstedelen af hundene sig også helt uden mén. Sandsynligheden for, at din hund har fået samme sygdom, som hundene i Norge er ramt af, er derfor på nuværende tidspunkt meget lille.

 

Vi fraråder dog alligevel al rejse med hund til Norge, så længe smittekilden ikke er identificeret.

 

Ring til os på 44980424, hvis du har yderligere spørgsmål.

1. juli 2019

AniPlan

AniPlan skifter navn til VetPlan. Alt er som det plejer, undtagen navnet. I skal derfor ikke foretage Jer noget i denne forbindelse.

1. november 2018

VetFamily

Vi er blevet en del af VetFamily. 

Det giver os, og derved jer, nogen fordele.

I samarbejde med Vetfamily er vi ved at lave AniPlan. 

Læs mere om AniPlan og VetFamily her

1. august 2018

Ny veterinærsygeplejerske ansat

Endnu en Christina er startet hos os. Hun har ansvaret for vores butikken og glæder sig til at møde jer, til en god snak om foder og andre gode ting.

1. september 2018

Ny dyrlæge ansat. 

Vi er så heldige at få Kamilla Dalsgaard på holdet. 
Byd hende velkommen, når i ser hende i klinikken. Vi glæder os til at lære vores nye "familie" medlem at kende!