top of page

Klinikkens historie

Buddinge Dyreklinik blev grundlagt i august 1982 af Dyrlæge Birgitte Schjøth. Efter et par år blev klinikken flyttet til de lokaler, som vi idag betegner som "den gamle klinik", og som mange af vores klienter også stadig husker. De var beliggende på Buddinge Hovedgade, i stueetagen af en mindre etageejendom. Den daværende klinik blev moderniseret ad flere omgange, indtil de fysiske rammer ikke længere slog til. 

Klinikken blev hurtigt meget mere end blot en smådyrsklinik, da Birgitte Schjøth gennem flere år videreuddannnede sig inden for reproduktion hos hunde. Denne helt særlige interesse er "gået i arv" på klinikken gennem alle årene, og betyder, at vi stadig den dag idag, er en af få klinikker i Danmark, der har dette område som vores speciale. Det betyder dog ikke, at øvrige sygdomme og behandlinger er blevet nedprioriteret. Tværtimod er klinikken  moderne, opdateret og veludstyret, og vi er i stand til tilbyde en meget bred vifte af udredning og behandling for vores medicinske og kirurgiske patienter.

I 2011 overtog Dyrlæge Malene Jessen Sparsø Buddinge Dyreklinik, og slog i denne forbindelse dørene op til de nuværende lokaler i det gamle posthus på Bagsværd Torv. Det var en mindeværdig dag, da det længe havde været et stort ønske, at få mere fysisk plads, både til personale, klinikudstyr og ikke mindst vores patienter.

I 2020 blev Dyrlæge Katie Melick medejer af Buddinge Dyreklinik, og tilføjede hermed en ny, bred vifte af højt specialiserede ydelser og behandlinger indenfor rehabilitering og genoptræning, fysioterapi og kiropraktik, samt smertebehandling og akupunktur, til klinikkens udbud af services - til utroligt stor glæde og gavn for vores patienter.

I de nye lokaler har vi kunnet indrette os, så vi har plads til et stort in-house laboratorium, helt nyt ultralydsscanning- og røntgenudstyr, en stor, moderne operationsstue med fuld monitorering og anæstesianlæg, langt bedre indlæggelses-faciliteter samt ikke mindst en særligt indrettet rehabiliterings-klinik.

Derudover huser klinikken idag også en stor, velassorteret pet shop med alt fra foder og godbidder til seler og legetøj, nøje udvalgt med fokus på kvalitet og holdbarhed. Vi har desuden fået langt større lagerkapacitet, hvilket giver os mulighed for at lagerføre de fleste af vores produkter, til gavn for både to- og firebenede.

På Buddinge Dyreklinik lægger vi stor vægt på kombinationen af den personlige betjening og et højt fagligt niveau. Vores vision er, at tilbyde klinisk udredning og behandling af bedste kvalitet, baseret på den nyeste viden fra ind- og udland, og samtidig bevare den varme, uformelle atmosfære, som vi kender den allerbedst fra "den gamle klinik"; hyggen i at få en sludder i skranken, en godbid til hunden, og kommunikation i øjenhøjde - hvilket også forklarer, at man ofte vil finde vores personale kravlende på gulvet, for netop at være i øjenhøjde med dem, det hele drejer sig om: Dyrene.  

 

Vi stræber altid efter, at holde vores kompetencer fuldt opdaterede, og videreuddanner os gennem mange kurser hvert eneste år, så vores behandlingsmuligheder altid kan tage udgangspunkt i den nyeste viden indenfor medicin og kirurgi.

Vi byder vores klienter og patienter hjerteligt velkomne, og glæder os til at tage imod jer på klinikken.

bottom of page