top of page

Opdateret d. 23.06.2022

Priser

Nedenfor finder du en overskuelig prisliste over nogle af vores udvalgte standardydelser. De opgivne priser er vejledende, da de bl.a. omfatter medicin/vaccine, der, i henhold til lovgivningen, skal afregnes til dagspris.

Ønsker du pris på en ydelse, som ikke fremgår af nedenstående liste, er du altid velkommen til at kontakte os på klinikken på 44 98 02 24 eller via mail@budvet.dk

Konsultation og vaccination

Vi anbefaler altid at man får taget en blodprøve på sit dyr inden det skal sederes eller bedøves. For risikopatienter, seniordyr (fra 7 år), samt ved bughule indgreb er blodprøve obligatorisk. Nedenstående priser er eksklusiv blodprøve og udleveret medicin

Operation

Tandbehandling

En oral status inkluderer tandrens, måling og oprensning af tandkødslommer, polering samt full mouth røntgen. Ved konstatering af sygdomme eller skader, som kræver yderligere behandling, vil I modtage et prisoverslag og få en ny tid til næste behandling. Ved at opdele behandligen i to til flere omgange kan vi skåne dit dyr bedst muligt, ved bl.a. at holde narkose-tiden nede.

Reproduktion

Det sidste besøg

Øvrige generelle ydelser

Laboratoriediagnostik

Laserbehandling

Tillæg ved akut tilsyn samme dag: 150,00 kr.

 

Vi gør opmærksom på, at udeblivelse eller aflysning senere end 24 timer før planlagt aftale på klinikken, kan medføre et gebyr (fra 300,00 kr.)

bottom of page